hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 20-05-16 Wij zijn genomineerd voor “Betuws Ondernemer van het jaar!”

  Wij zijn genomineerd voor “Betuws Ondernemer van het jaar!”

  Jacobs Beheersbaar Onderhoud is genomineerd voor “Ondernemer van het jaar 2016”.
  Samen met Grillo Natuursteen, Transportbedrijf Maters en Deko Steenzagerij strijden wij om deze titel. De winnaar wordt bekend tijdens het ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter op maandag 13 juni aanstaande.

  Ondernemen is (net)werken. Dat is dit jaar het thema van Betuwe Onderneemt Beter en de hieraan gekoppelde ondernemersverkiezing. De jury heeft de in totaal 40 voorgedragen ondernemingen dan ook beoordeeld op het gebruik van netwerken en het maken van verbindingen met andere ondernemingen. Belangrijk hierbij was: Hoe weet deze ondernemer via zijn of haar netwerk de Betuwe op de kaart te zetten? En waaruit blijkt zijn of haar ambassadeurschap voor onze regio?

  Publiek bepaalt
  De jury van de ondernemersverkiezing bestaat uit de voorzitters vande ondernemersverenigingen Veron en OCO. Samen brengen ze de titelkandidaten binnenkort een bezoek om tot twee potentiële winnaars te komen. Wij hopen natuurlijk dat we bij de laatste twee behoren! Vervolgens is het woord aan de aanwezigen tijdens de VIP-avond van Betuwe Onderneemt Beter op maandag 13 juni!

  Het ondernemersevent van Oost Betuwe  wordt gehouden in sportcentrum de Helster. Verbinden, inspireren, ontmoeten en ondernemen in onze regio staan deze dag centraal. Klik hier voor het laatste nieuws over deze dag!


    • Share |
  «« Terug