hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 19-05-16 Bewonerscommunicatie via APP

  Bewonerscommunicatie via APP

  Nagenoeg iedereen heeft wel een mobiele telefoon, een tablet of een computer in huis. We gebruiken internet inmiddels voor vele toepassingen en er wordt veel data uitgewisseld.
  Jacobs Beheersbaar Onderhoud blijft daarbij niet achter en heeft de digitale communicatiemiddelen ingezet voor communicatie met bewoners tijdens een renovatieproject. Deze wijze van communicatie kan van toegevoegde waarde zijn naast het persoonlijke contact dat we hebben in de wijk. De informatie wordt via een speciaal ontwikkelde APP passend gemaakt en gepubliceerd op elk gewenst scherm.

  De APP voorziet in een planning per woning, informatie over de uit te voeren werkzaamheden en de mogelijke overlast, direct contact met de bewonersbegeleiding en beelden van het eindresultaat. Met push-berichten kan nog sneller en gerichter worden gecommuniceerd.

  Tijdens het eerste project waarbij de APP werd ingezet heeft ruim 60% gebruik gemaakt van de digitale informatie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze app kunt u contact opnemen met één van onze projectleiders of directieleden.


    • Share |
  «« Terug