hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 18-06-14 Social Return Nijmegen: Jobcarving

  Social Return Nijmegen: Jobcarving

  Social Return, jobcarving, People Planet Profit, MVO. Allemaal termen waarmee een bedrijf kan laten zien dat het zich aantrekt wat er in haar omgeving gebeurd. Maatschappelijk rendement telt! Niet alleen gaan voor financieel gewin speelt al jaren een belangrijke rol bij Jacobs Beheersbaar Onderhoud. 

  Afgelopen maand hebben we deelgenomen aan de conferentie Social Return Nijmegen, een initiatief van alle Nijmeegse wooncorporaties en de gemeente Nijmegen. Gezamenlijk proberen we mensen met een behoorlijke afstand tot de arbeidsmarkt op weg te helpen naar een baan. Wij vinden het waardevol om deze mensen samen te helpen. De conferentie was er op gericht om met zo veel mogelijk mensen die willen, oplossingen te bedenken en te maken voor dit vraagstuk. Hoe kunnen wij binnen een jaar 100 extra mensen uit onze doelgroep aan het werk krijgen?

  Jacobs Beheersbaar Onderhoud heeft een arbeidscontract gesloten met een van de medewerkers van Breed. Wij zijn daar blij mee en willen dit laten zien. Bijgaand logo zult u daarom regelmatig terug zien komen als wij spreken over maatschappelijk rendement. Via deze links leest u meer over onze maatschappelijke betrokkenheid en over Social Return Nijmegen. • Share |
  «« Terug