hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 05-03-14 Vivare over onze Ketensamenwerking op RTL-Z: Zo kan het ook!

  Vivare over onze Ketensamenwerking op RTL-Z: Zo kan het ook!

  Jacobs Beheersbaar Onderhoud staat niet stil!

  In de afgelopen jaren ontwikkelen wij ons steeds meer naar een “totaal vastgoed onderhoudspartner” voor onze opdrachtgevers. Daar horen naast gewoon in de praktijk kwaliteitswerk leveren met een goed georganiseerd  projectteam ook de nodige theoretische prestaties bij. De door ons behaalde certificaten (VGO, VCA, MVO e.d.) leveren deze bewijzen van goed ondernemerschap (zie ook www.jacobsbo.nl/certificaten).

  Normaal gesproken stellen we ons daarover bescheiden op. Maar de tijd is gekomen om onze prestaties aan een groter publiek te tonen.Wij hebben daarom samen met Vivare meegewerkt aan een item over Ketensamenwerking dat door RTL op televisie wordt gepresenteerd onder de noemer:

  "Zó Kan het Ook"

  Over het RTL programma “Zo kan het ook!”: Het Nederlandse bedrijfsleven zet zich in voor een socialer en groener Nederland. Visionaire ideeën nemen verouderde bedrijfsmodellen op de schop en zetten transities op het gebied van bouw, energie en mobiliteit, in de hoogste versnelling. Welke verouderde ideeën maken plaats voor slimme innovaties?Koplopers laten het zien in het programma Zó kan het ook!

  Het programma gaat over de samenwerkingvorm die wij hebben gekozen voor de aanpak van het project Grootonderhoud aan de Goudakkerstraat te Dieren. Samen met Leo Lussenburg van Vivare vertellen wij waarom deze aanpak werkt. De uitzendingen zijn in de week van 3 t/m 7 maart op televisie te bekijken op maandag om 11.20 uur, woensdag om 15.40 uur en vrijdag om 10.20 uur. De uitzending is ook terug te zien zijn via:

  http://zokanhetook.biz/portfolio/jacobs-beheerbaar-onderhoud/

  Wij wensen u veel kijkplezier! • Share |
  «« Terug