hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 08-01-14 Jacobs Asbestsanering officieel gecertificeerd!

  Jacobs Asbestsanering officieel gecertificeerd!

  Op 5 december is Jacobs Asbestsanering BV gecertificeerd volgens de SC530 van Stichting Asbest certificatie (Ascert). Afgelopen week is dit officieel bevestigd met de ontvangst van het certificaat. Het certificaat is uitgereikt door Eerland Certification onder auspicien van Ascert, de door de minister van SZW aangewezen beheersstichting in het werkveld van asbest.

  Afgelopen jaar is alles in het werk gesteld om Jacobs Asbestsanering BV op te richten en dit nieuwe bedrijf te certificeren voor de verwijdering van asbest. Bob vertelt: “Eigen medewerkers, die reeds jarenlang in dienst zijn van Jacobs Beheersbaar Onderhoud, onderscheiden zich  ten opzichte van de traditionele asbestsaneerders door de wijze van communiceren en de ervaring met werken in  bewoonde situaties. Een compacte organisatie is door de korte communicatielijnen in staat maatwerk te leveren voor asbestsaneringen aan de binnen- en buitenzijde van het vastgoed geheel volgens de laatste wet- en regelgeving.”

  Bob Jacobs heeft geïnvesteerd in medewerkers, materieel, gereedschappen en bovenal in kennis. Ervaren medewerkers, waaronder projectleider Romke Oosterhof, gaan vanuit het nieuwe bedrijf asbestsaneringen uitvoeren. Na inventarisatie door een onafhankelijk inspectiebureau stellen zij een werkplan op, vragen zij de benodigde vergunningen aan, maken afspraken met de bewoners en voeren de asbestsanering zorgvuldig uit in een veilig ingerichte omgeving. Zij nemen de organisatie van het proces geheel uit handen maar verzorgen wel de juiste betrokkenheid van onze opdrachtgevers.

  Jacobs Asbestsanering BV is bereikbaar via telefoon: 0481 35 0541 of e-mail:info@jacobsasbest.nl

  Samenwerking met Jacobs Asbestsanering, duurzaam beheerst resultaat met toekomst! • Share |
  «« Terug