hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 05-12-13 Ons nieuwe bedrijf: Jacobs Asbestsanering BV

  Ons nieuwe bedrijf: Jacobs Asbestsanering BV

  We zijn er trots op om u te kunnen melden dat Jacobs Asbestsanering BV sinds gister gecertificeerd is volgens de SC530 van Stichting Asbest certificatie (Ascert).

  Passend binnen de visie van de integrale benadering van vastgoedonderhoud heeft Bob Jacobs besloten een nieuw bedrijf op te richten. Afgelopen jaar is daarom alles in het werk gesteld om Jacobs Asbestsanering BV op te richten en dit nieuwe bedrijf te certificeren voor de verwijdering van asbest. Bob vertelt: “Eigen medewerkers, die reeds jarenlang in dienst zijn van Jacobs Beheersbaar Onderhoud, onderscheiden zich  ten opzichte van de traditionele asbestsaneerders door de wijze van communiceren en de ervaring met werken in  bewoonde situaties. Een compacte organisatie is door de korte communicatielijnen in staat maatwerk te leveren voor asbestsaneringen aan de binnen- en buitenzijde van het  vastgoed geheel volgens de laatste wet- en regelgeving.”

  Bob Jacobs heeft geïnvesteerd in medewerkers, materieel, gereedschappen en bovenal in kennis. Ervaren medewerkers, waaronder projectleider Romke Oosterhof, gaan vanuit het nieuwe bedrijf asbestsaneringen uitvoeren. Na inventarisatie door een onafhankelijk inspectiebureau stellen zij een werkplan op, vragen zij de benodigde vergunningen aan, maken afspraken met de bewoners en voeren de asbestsanering zorgvuldig uit in een veilig ingerichte omgeving. Zij nemen de organisatie van het proces geheel uit handen maar verzorgen wel de juiste betrokkenheid van onze opdrachtgevers.

  Jacobs Asbestsanering BV is bereikbaar via telefoon: 0481 35 0541 of e-mail: info@jacobsasbest.nl

  Samenwerking met Jacobs Asbestsanering, duurzaam beheerst resultaat met toekomst! • Share |
  «« Terug