hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 23-04-13 Wij zijn 3 jaar lang hoofdsponsor van vv DVOL

  Wij zijn 3 jaar lang hoofdsponsor van vv DVOL

  Jacobs Beheersbaar Onderhoud is de nieuwe hoofdsponsor geworden van voetbalvereniging DVOL. Zondagmiddag tekenden onze directeur Bob Jacobs tijdens een speciale sponsorbijeenkomst het contract met een looptijd van drie jaar. Jacobs Beheersbaar Onderhoud gaat vv DVOL uit Lent ondersteunen om zich zowel maatschappelijk als sportief verder te ontwikkelen. De ambitie is om samen te investeren in de snelle ontwikkeling van de club.

  “We investeren doelgericht in de relatie met DVOL, waarbij Jacobs Beheersbaar Onderhoud profiteert van het bereik en de uitstraling van de club en DVOL op haar beurt profiteert van de kennis en deskundigheid van het vastgoedonderhoudsbedrijf. We bekijken continu hoe we waarde kunnen toevoegen aan de gezamenlijke activiteiten binnen de club”, aldus Bob Jacobs. Stan Aldenhoven, voorzitter van DVOL, is enthousiast over de hoofdsponsor: “Jacobs Beheersbaar Onderhoud is een prachtige hoofdsponsor voor DVOL. We zijn er trots op dat een succesvol regionaal bedrijf kiest voor DVOL om meer naamsbekendheid te genereren. Door samen te werken kunnen we elkaar helpen verder te groeien en onze ambities te realiseren. We verwachten de komende jaren als gevolg van de ontwikkelingen in de Waalsprong een enorme groei in ledenaantal. Om dit in goede banen te leiden en zowel op sportief als maatschappelijk gebied goed te presteren, hebben we als bestuur recent een beleidskader opgesteld. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor goede partners. We hebben de afgelopen maanden al gemerkt dat de samenwerking met Jacobs veel verder gaat dan de naam op het shirt van het eerste elftal. Nu al weten we elkaars expertise goed te gebruiken".

  De voorzitter van DVOL geeft aan heel intensief te willen gaan samenwerken met een grote groep sponsoren: "Vandaag was de eerste bijeenkomst voor DVOL sponsoren. Dat geeft een enorme energie en dat smaakt voor alle partijen naar meer. De komende tijd zullen we veel aandacht besteden aan de contacten met onze partners".

  Wij zijn er trots op dat wij met ons van oorsprong Lents schildersbedrijf van een Lentse ondernemersfamilie op het roodwitte shirt van DVOL mogen staan.


  http://www.dvol.nl


 • Share |
  «« Terug