hoekje
hoekjer

Nieuws

 • 23-01-17 Jacobs Beheersbaar Onderhoud steunt De Oostbetuwse Uitdaging

  Jacobs Beheersbaar Onderhoud steunt De Oostbetuwse Uitdaging Jacobs Beheersbaar Onderhoud BV ondersteunt de komende drie jaar De Oostbetuwse Uitdaging. Hiermee maken wij het mede mogelijk dat zij de samenwerking kunnen verzorgen tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De Oostbetuwse uitdaging bemiddelt in vraa... Lees meer...»»

 • 31-08-16 "De Variabele is de beste in branche Groot Onderhoud!"

  "De Variabele is de beste in branche Groot Onderhoud!" "Woningcorporaties hebben veel vastgoed om te onderhouden. Ze besteden aan één woning circa 1300 euro  onderhoudskosten per jaar. Resultaatgericht strategisch onderhoud is een belangrijk middel om de kwaliteit van hun vastgoed op peil te houden! De Variabele verzorgt dit onderhoud voor versch... Lees meer...»»

 • 27-07-16 We zijn winnaar van Betuwe Onderneemt Beter!

  We zijn winnaar van Betuwe Onderneemt Beter! Een leuk netwerk-event in de Helster in Elst werd afgesloten met een geweldige verrassing: Wij zijn door het publiek gekozen tot "Betuwse ondernemer van het jaar 2016"! Een bedankje is op zijn plaats. Daarom hebben we afgelopen weken onderstaand bericht verstuurd naar alle ondernemers in de ... Lees meer...»»

 • 20-05-16 Wij zijn genomineerd voor “Betuws Ondernemer van het jaar!”

  Wij zijn genomineerd voor “Betuws Ondernemer van het jaar!” Jacobs Beheersbaar Onderhoud is genomineerd voor “Ondernemer van het jaar 2016”. Samen met Grillo Natuursteen, Transportbedrijf Maters en Deko Steenzagerij strijden wij om deze titel. De winnaar wordt bekend tijdens het ondernemersevent Betuwe Onderneemt Beter op maandag 13 juni aanstaande. ... Lees meer...»»

 • 19-05-16 Bewonerscommunicatie via APP

  Bewonerscommunicatie via APP Nagenoeg iedereen heeft wel een mobiele telefoon, een tablet of een computer in huis. We gebruiken internet inmiddels voor vele toepassingen en er wordt veel data uitgewisseld. Jacobs Beheersbaar Onderhoud blijft daarbij niet achter en heeft de digitale communicatiemiddelen ingezet voor communicat... Lees meer...»»

 • 20-04-16 Digitale nieuwsbrief

  Jacobs Beheersbaar Onderhoud heeft sinds kort ook een digitale nieuwsbrief. Lees hier de laatste nieuwsbrief!   Lees meer...»»

 • 18-11-15 Groot Onderhoud 145 woningen ’ t Broek

  Groot Onderhoud 145 woningen ’ t Broek In opdracht van Vivare is Jacobs Beheersbaar Onderhoud aan de slag met het Groot Onderhoud aan 145 eengezinswoningen in de wijk ’t Broek in Arnhem. Vivare stelde vooraf een uitvraag op waarin zes kritische prestatie-indicatoren centraal stonden. Het projectteam van Jacobs scoorde het hoogst op pla... Lees meer...»»

 • 04-11-15 Pro College Nijmegen: Leren door doen!

  Pro College Nijmegen: Leren door doen! Vanaf maandag 2 november rijdt het Pro College met deze geweldig mooie bus door Nijmegen.  Pro College begeleidt elke leerling naar werk en/of inkomen om zo een bestaan op te kunnen bouwen in onze samenleving. Het onderwijs sluit optimaal aan op de arbeidsmarkt. Ze werken vanuit een profession... Lees meer...»»

 • 21-10-15 JBO levert Zekerheid en Kwaliteit in onderhoud bij Talis

  Talis en Jacobs Beheersbaar Onderhoud tekenen voor Resultaat Gericht Samenwerken Met Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) zet woningcorporatie Talis een nieuwe stap voor goed woningonderhoud tegen beheersbare, lagere kosten. Op 6 oktober heeft Talis met vier aannemers uit de regio een raamovereen... Lees meer...»»

 • 13-05-15 RGS: Op alle onderdelen beter scoren!

  RGS: Op alle onderdelen beter scoren! Ketensamenwerking! Er wordt meer gevraagd van ons, als vastgoedonderhoudsbedrijven. Wij moeten meebewegen met de klant. En kunnen dit ook. Ook de volgende beweging volgen we, we lopen zelfs voor op! Op naar de volgende stap? Onze opdrachtgevers, vooral woningcorporaties in de stadsregio Arnhem-N... Lees meer...»»

 • 29-04-15 Wij breiden uit..... en zijn op zoek naar een werkvoorbereider.

  Wij breiden uit..... en zijn op zoek naar een werkvoorbereider. Neem jij graag het initiatief? Kom werken in onze dynamische organisatie! Jacobs Beheersbaar Onderhoud werd in 1945 als schildersbedrijf opgericht. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grotere (gevel-)onderhoudsbedrijven in de regio Nijmegen/Arnhem. Op dit moment zijn w... Lees meer...»»

 • 18-12-14 Vivare kiest voor Jacobs Beheersbaar Onderhoud in Groot onderhoud aan Witte Woning ’t Broek

  Vivare kiest voor Jacobs Beheersbaar Onderhoud in Groot onderhoud aan Witte Woning ’t Broek Woningstichting Vivare heeft na een gedegen voorbereiding gekozen voor het plan van aanpak van Jacobs Beheersbaar Onderhoud. De EMVI aanbesteding van Vivare waaraan vier inschrijvende partijen deelnamen werd winnend afgesloten door Jacobs Beheersbaar Onderhoud. Team Jacobs heeft aan de hand van ... Lees meer...»»

 • 17-12-14 Jacobs Beheersbaar Onderhoud wenst u...........

  Tijdens de feestdagen is ons kantoor beperkt bereikbaar. Via ons algemeen telefoonnummer (0481 350707) krijgt u informatie over bereikbaarheid bij calamiteiten.  Lees meer...»»

 • 24-09-14 Hoofdrol bij SBS6 voor Asbestsanering Projectleider Romke Oosterhof

  Hoofdrol bij SBS6 voor Asbestsanering Projectleider Romke Oosterhof Op SBS6 verschijnt dagelijks een divers pluimage aan BN-ers. Gerard Joling, Patty Brard, Rob Geus en onder andere Kees Tol zijn de paradepaardjes van deze televisiezender. John de Mol kent zijn pappenheimers wel! Sinds afgelopen zondag is er een nieuwe hoofdrolspeler toegevoegd aan deze Nederlan... Lees meer...»»

 • 17-09-14 Zondag 21 september Jacobs Asbestsanering op SBS6

  Zondag 21 september Jacobs Asbestsanering op SBS6 Zondag 21 september staat Jacobs Asbestsanering BV centraal in het tv-programma van SBS6 met Aukje van Ginneke dat op zoek gaat naar het waarheidsgehalte achter de meest uiteenlopende verhalen. Deze keer is asbest het onderwerp.  Jacobs Asbestsanering is sinds 2013 op vooruitstrevende wijze aa... Lees meer...»»

 • 18-06-14 Social Return Nijmegen: Jobcarving

  Social Return Nijmegen: Jobcarving Social Return, jobcarving, People Planet Profit, MVO. Allemaal termen waarmee een bedrijf kan laten zien dat het zich aantrekt wat er in haar omgeving gebeurd. Maatschappelijk rendement telt! Niet alleen gaan voor financieel gewin speelt al jaren een belangrijke rol bij Jacobs Beheersbaar Onderhoud.... Lees meer...»»

 • 28-05-14 Waardevolle Asbest Challenge

  Waardevolle Asbest Challenge De aanpak van asbest brengt nog steeds veel negatieve berichtgeving met zich mee. Tijdens de Asbest Challenge hebben we laten zien dat dit anders kan. We hebben u op de hoogte gebracht van de nieuwste wet- en regelgeving rondom asbest. U heeft gehoord waar u als vastgoedeigenaar (of –beheerder) re... Lees meer...»»

 • 22-05-14 Vrije dagen rond Hemelvaart

  In de week van Hemelvaart zijn wij van maandag 26 mei tot en met vrijdag 30 mei verminderd bereikbaar. Via ons algemene telefoonnummer 0481 35 07 07 hoort u meer informatie over de bereikbaarheid tijdens deze dagen.  Lees meer...»»

 • 07-05-14 Programma Asbest Challenge 15 mei a.s.

  Programma Asbest Challenge 15 mei a.s. Onderstaand het definitieve programma van de Asbest Challenge, uitdaging in bewoonde situatie. Donderdag 15 mei 2014 in 't Wijnfort Lent. 14.15 uur          Opening door de heer Peter Smeets,                          voorzitter van Tegenkracht. 14.20 uur       ... Lees meer...»»

 • 09-04-14 Aanmelding Asbest Challenge gestart

  Aanmelding Asbest Challenge gestart MELD U HIER AAN!!! Actualiteiten in de keten van asbestaanpak De aanpak van asbest brengt nog steeds veel negatieve berichtgeving met zich mee. Wij willen laten zien dat dit anders kan! In deze bijeenkomst staan oplossingen rondom asbest centraal. Na deze bijeenkomst bent u volledig op de ho... Lees meer...»»

 • 26-03-14 Programma Asbest Challenge, Uitdaging in bewoonde situatie!

  De aanpak van asbest brengt nog steeds veel negatieve berichtgeving met zich mee. Wij willen laten zien dat dit anders kan! In deze bijeenkomst staan oplossingen rondom asbest centraal. Na deze bijeenkomst bent u volledig op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving rondom asbest. Heeft u gezi... Lees meer...»»

 • 19-03-14 Vooraankondiging ASBEST CHALLENGE

  Vooraankondiging ASBEST CHALLENGE Op donderdag 15 mei in de middag organiseren Tegenkracht en Jacobs Asbestsanering BV een inspirerende bijeenkomst over asbest. Op een unieke locatie in Nijmegen wordt een interactief programma aangeboden over de " Uitdaging in bewoonde situatie" in de komende jaren. Deze bijeenkomst komt tot stand d... Lees meer...»»

 • 12-03-14 Jacobs BO MVO-t WIJZER!

  Jacobs BO MVO-t WIJZER! Met onze Stichting MVO Rivierengebied doen wij al een aantal jaren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vanuit ons hart. Diverse projecten zijn en worden door ons ondersteund of uitgevoerd. We vinden het van belang dat MVO wordt uitgevoerd met een goede balans tussen de zakelijke belangen ... Lees meer...»»

 • 05-03-14 Vivare over onze Ketensamenwerking op RTL-Z: Zo kan het ook!

  Vivare over onze Ketensamenwerking op RTL-Z: Zo kan het ook! Jacobs Beheersbaar Onderhoud staat niet stil! In de afgelopen jaren ontwikkelen wij ons steeds meer naar een “totaal vastgoed onderhoudspartner” voor onze opdrachtgevers. Daar horen naast gewoon in de praktijk kwaliteitswerk leveren met een goed georganiseerd  projectteam ook de nodige theo... Lees meer...»»

 • 26-02-14 Jacobs Asbestsanering BV in volle gang!

  Jacobs Asbestsanering BV in volle gang! Direct vanaf de start van Jacobs Asbestsanering BV is de agenda van onze projectleider Romke Oosterhof goed gevuld. Samen met de werkvoorbereiding en onze opgeleide DTA-ers en DAV-ers pakken zij klus voor klus goed georganiseerd aan. Na inventarisatie door een onafhankelijk inspectiebureau stelt... Lees meer...»»

 • 08-01-14 Jacobs Asbestsanering officieel gecertificeerd!

  Jacobs Asbestsanering officieel gecertificeerd! Op 5 december is Jacobs Asbestsanering BV gecertificeerd volgens de SC530 van Stichting Asbest certificatie (Ascert). Afgelopen week is dit officieel bevestigd met de ontvangst van het certificaat. Het certificaat is uitgereikt door Eerland Certification onder auspicien van Ascert, de door de minist... Lees meer...»»

 • 18-12-13 Jacobs Beheersbaar Onderhoud wenst u......

  Jacobs Beheersbaar Onderhoud wenst u...... Tijdens de feestdagen is ons kantoor gesloten. Via ons algemeen telefoonnummer (0481 350707) krijgt u informatie over bereikbaarheid bij calamiteiten.  Lees meer...»»

 • 05-12-13 Ons nieuwe bedrijf: Jacobs Asbestsanering BV

  Ons nieuwe bedrijf: Jacobs Asbestsanering BV We zijn er trots op om u te kunnen melden dat Jacobs Asbestsanering BV sinds gister gecertificeerd is volgens de SC530 van Stichting Asbest certificatie (Ascert). Passend binnen de visie van de integrale benadering van vastgoedonderhoud heeft Bob Jacobs besloten een nieuw bedrijf op te richten. ... Lees meer...»»

 • 13-11-13 Uniek project!

  Uniek project! Jacobs Beheersbaar Onderhoud gaat internationaal! Vandaag hebben wij opdracht gekregen voor het schilderen en behangen van het interieur van 6 luxe riviercruisers. De Amalegro, de Amadagio, de Amacello, de Amadante, de Amalyra en de Amadolce zien er na ons bezoek weer fantastisch uit. Een paar van d... Lees meer...»»

 • 25-09-13 Audit VCA** OK!

  Audit VCA** OK! Vorig jaar zijn wij gecertificeerd voor VCA**. Het bewijs dat wij werken volgens de richtlijnen van de VGM Checklist Aannemers. Jaarlijks vindt er een audit plaats waarbij wederom gecontroleerd wordt op basis van deze checklist. Afgelopen week is weer bewezen dat wij tijdens de voorbereiding en uitv... Lees meer...»»

 • 04-09-13 Informatie voor de klant via ons YouTube-kanaal

  Informatie voor de klant via ons YouTube-kanaal Internet wordt belangrijker in communicatie met onze opdrachtgevers. Het is een middel om vorm te geven aan de gewenste transparantie. Via internet worden gegevens uitgewisseld en kan er meegekeken worden in de projectorganisatie. Ook komen er steeds meer vormen van BIM, het Bouw Informatie Model. ... Lees meer...»»

 • 21-08-13 Integraal toekomstgericht onderhoud

  Integraal toekomstgericht onderhoud Voor een pre-selectie van Portaal Nijmegen voor een renovatieproject in Nijmegen heeft Jacobs Beheersbaar Onderhoud het antwoord gegeven op integraal toekomstgericht vastgoedonderhoud: Jacobs Beheersbaar Onderhoud Lees meer...»»

 • 12-06-13 OnderhoudNL: Opdracht van corporaties blijven achter

  OnderhoudNL: Opdracht van corporaties blijven achter Leden van OnderhoudNL Vastgoed en Totaal zijn somber gestemd over de komende zomer: 46% verwacht een lagere omzet te behalen dan vorig jaar. De werkvoorraad loopt terug. Belangrijke oorzaak is het uitblijven van opdrachten van woningcorporaties. Ook hebben bedrijven last van toegenomen concurrentie ... Lees meer...»»

 • 08-05-13 Innoveren....ook in mindere tijden!

  Innoveren....ook in mindere tijden! De door onze politieke leiders genomen beleidsbeslissingen naar aanleiding van de economische crisis en noodzakelijke bezuinigingen, of we het er mee eens zijn of niet, dwingen ook anderen tot maatregelen. Om ons heen zien we de gevolgen. Commerciële vastgoedbeheerders houden de hand op de knip en ... Lees meer...»»

 • 23-04-13 Wij zijn 3 jaar lang hoofdsponsor van vv DVOL

  Wij zijn 3 jaar lang hoofdsponsor van vv DVOL Jacobs Beheersbaar Onderhoud is de nieuwe hoofdsponsor geworden van voetbalvereniging DVOL. Zondagmiddag tekenden onze directeur Bob Jacobs tijdens een speciale sponsorbijeenkomst het contract met een looptijd van drie jaar. Jacobs Beheersbaar Onderhoud gaat vv DVOL uit Lent ondersteunen om zich zow... Lees meer...»»

 • 03-04-13 Symposium OnderhoudNL: Onderhoudspartijen zijn aan zet!

  Symposium OnderhoudNL: Onderhoudspartijen zijn aan zet! Afgelopen donderdag 28 maart heeft OnderhoudNL zich voor het eerst gepresenteerd als de brancheorganisatie voor onderhoudend Nederland. Astronaut Andre Kuipers, RGVO-specialist Dick Keus en minister Blok waren de bekendste sprekers van deze dag. In de afsluiting van deze dag werd door oud-minist... Lees meer...»»

 • 27-03-13 Verwachte "Greendeal" tussen corporaties en bouwsector, stemmen huurders in?

  Verwachte "Greendeal" tussen corporaties en bouwsector, stemmen huurders in? De NOS meldt dat de mogelijkheid steeds groter wordt dat de bouwsector en een aantal grotere corporaties een "Greendeal" gaan sluiten. Grotere bouwbedrijven moeten de bestaande woningvoorraad energiezuiniger maken. De besparing op de energiekosten die de 100.000 huurders hiermee krijgen moet via de ... Lees meer...»»

 • 13-03-13 Wij steunen Ronald McDonald Huis Nijmegen: Sluit u aan!

  Wij steunen Ronald McDonald Huis Nijmegen: Sluit u aan! 1 maart jongstleden hebben wij deelgenomen aan het eerste Ronald McDonald Business Breakfast dat werd gehouden in het Ronald McDonald huis in Nijmegen. Met de jaarlijkse bijdrage steunen wij het huis waar ouders en broertjes en/of zusjes van een ziek kind dat is opgenomen in het UMC Radboud kunnen l... Lees meer...»»

 • 06-03-13 Onderzoek KPMG en USP naar trend bij corporaties: Vivare Wijkaanpak

  Onderzoek KPMG en USP naar trend bij corporaties: Vivare Wijkaanpak Onderzoek door KPMG en USP wijst uit dat corporaties de komende jaren gaan bezuinigen door het terugdringen van de bedrijfslasten. Meer en meer zal gekozen worden voor innovatieve samenwerking- en contractvormen. De huurders geven aan dat corporaties vooral bezig moeten gaan met onderhoud aan he... Lees meer...»»

 • 13-02-13 Woonakkoord: Aandacht voor bestaande bouw!

  Woonakkoord: Aandacht voor bestaande bouw! Er lijkt dan eindelijk een woonakkoord dat de komende jaren duidelijkheid geeft aan de woningmarkt. Het akkoord moet een impuls geven aan zowel de huur- als de koopmarkt. Opvallend is de aandacht voor de bestaande woningvoorraad. Er zijn diverse maatregelen aangekondigd. De meest in het oogsprin... Lees meer...»»

 • 16-01-13 JCI Nederland doneert aan Nothing but Nets

  JCI Nederland doneert aan Nothing but Nets JCI Nederland heeft zich afgelopen twee jaar wederom erg ingezet voor het project Nothing but Nets. Met diverse actie heeft JCI NL bijna 55.000 euro opgehaald om malaria tegen te gaan en het bewustzijn over deze dodelijke ziekte te vergroten. De campagne van de Verenigde Naties in samenwerking met J... Lees meer...»»

 • 05-12-12 Wij zijn VCA** gecertificeerd!!!

  Wij zijn VCA** gecertificeerd!!! Steeds vaker stellen opdrachtgevers de voorwaarde dat (hoofd)aannemers waaraan zij opdrachten verstrekken VCA gecertificeerd zijn. Wij zijn het daarmee eens. Wij zien ook het belang van Veiligheid, Gezondheid en Milieu tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden. Het leidt tot minder (bijna) ongeva... Lees meer...»»

 • 21-11-12 Samenwerking met Regioinbedrijf.nl

  Samenwerking met Regioinbedrijf.nl Vanaf deze maand zijn wij ook te vinden op de site Regioinbedrijf.nl. De doelstelling van deze site is het verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen. Dit doen zij in samenwerking met provincies, instanties, gemeenten en/of regionale ontwikkeling... Lees meer...»»

 • 31-10-12 Hier doen we het voor!!!

  Hier doen we het voor!!! Jacobs Beheersbaar Onderhoud werkt continu aan verbetering! We houden onze aanpak steeds tegen het licht. Afgelopen jaren hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd op het gebied van klantgericht werken. Zo hebben we gedragsregels afgesproken voor onze medewerkers, standaards ontwikkeld voor bew... Lees meer...»»

 • 24-10-12 "Unieke kans om ons bedrijf te presenteren".

  "Unieke kans om ons bedrijf te presenteren". Jacobs Beheersbaar Onderhoud is genomineerd voor onderneming van het jaar in de regio Oost Betuwe. De jury van het Business Event Oost Betuwe zal op maandag 29 oktober a.s. de winnaars in de drie categorien bekend maken in Expo Lingewaard. "Wij zijn enorm trots op onze nominaties", aldus onze direct... Lees meer...»»

 • 24-10-12 RGVO+ Samenwerking Vivare Geitenkamp Arnhem

  In augustus is Jacobs Beheersbaar Onderhoud gestart met de renovatie van 52 dertiger jarenwoningen in de Arnhemse arbeiderswijk De Geitenkamp. Het onderhoud gaat heel wat verder dan alleen schilderwerk. Dit project wordt voorbereid en uitgevoerd volgens het door Jacobs Beheersbaar Onderhoud doorontw... Lees meer...»»

 • 26-09-12 Nominatie Onderneming van het jaar!

  Nominatie Onderneming van het jaar! Jacobs Beheersbaar Onderhoud is genomineerd voor onderneming van het jaar in de regio Oost Betuwe. De jury van het Business Event Oost Betuwe heeft de genomineerden voor de drie categorien bekend gemaakt. Jacobs Beheersbaar Onderhoud is genomineerd in de categorie Industrie en Dienstverlening. Op ma... Lees meer...»»

 • 03-05-12 MVO 2012: Voedselbank Arnhem en Nijmegen

  MVO 2012: Voedselbank Arnhem en Nijmegen Het tweede project dat in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt ondersteund door onze stichting MVO Rivierengebied: Voedselbank Arnhem en Nijmegen! Lees hier het artikel. Lees meer...»»

 • 03-10-11 Knap Werk! met o.a. onze Cees Verhoeven

  Knap Werk! met o.a. onze Cees Verhoeven Onze Cees Verhoeven is samen met 4 andere teamleiders van diverse vastgoedonderhoudsbedrijven uit de regio geinterviewd in het kader van het project Knap Werk! Lees hier het artikel. Lees meer...»»

 • 01-03-11 Het eerste MVO-project van Jacobs Beheersbaar Onderhoud: Driestroom

  Het eerste MVO-project van Jacobs Beheersbaar Onderhoud: Driestroom Ter ere van het 65-jarig jubileum heeft Jacobs Beheersbaar Onderhoud de stichting Rivierengebied opgericht om maatschappelijke projecten te steunen. Het eerste project is de opknapbeurt van drie woonkamers van de Driestroom. Lees hier het artikel. Lees meer...»»

 • 03-01-11 Kwaliteit verkoopt zichzelf!

  Kwaliteit verkoopt zichzelf! Naar aanleiding van het 65-jarig jubileum heeft het magazine van verffabrikant Sikkens aandacht besteed aan Jacobs Beheersbaar Onderhoud. Lees hier het artikel. Lees meer...»»